Obavijesti i novosti

UPISI U 1.RAZRED SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE I 1.PRIPREMNI RAZRED ZA ŠK.GOD. 2015./2016.

 

Učenici se za upis u 1. razred srednje glazbene škole ili 1. pripremni razred srednje glazbene škole prijavljuju i upisuju elektroničkim načinom, putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ)  www.upisi.hr.

Do 24. lipnja 2015. potrebno je:

1.)  ispuniti registracijski formular u našoj Glazbenoj školi ili telefonski dostaviti podatke

2.) u matičnoj školi (za kandidate u redovitom sustavu obrazovanja) ili preko Središnjeg prijavnog ureda (za kandidate koji nisu u sustavu redovitoga obrazovanja) zatražiti elektronički identitet, tj. korisničko ime i lozinku

3.) prijaviti se u sustav na mrežnoj stranici www.upisi.hr s korisničkim imenom i lozinkom te prilikom prve prijave ostaviti broj mobitela na koji će u roku nekoliko sekundi putem sms-a biti dostavljen PIN

Svaka sljedeća prijava u sustav uključivat će:

  1. korisničko ime
  2. lozinku i
  3. PIN

 

Svaki kandidat treba pravodobnom prijavom u sustav provjeriti ispravnost korisničkih podataka kako bi, pokaže li se potrebnim, na vrijeme mogao dobiti nove podatke!

 

Nadalje, kandidati su dužni provjeriti osobne podatke, ocjene te, ako ih posjeduju, rezultate državnih i međunarodnih natjecanja, kao i sve upisane podatke koji se nalaze u sustavu NISpuSŠ. Ako su podaci netočni, učenici trebaju što prije obavijestiti razrednika u svojoj školi. Ostali kandidati o netočnosti podataka obavještavaju Središnji prijavni ured Agencije za znanost i visoko obrazovanje, koji ih je registrirao.

 

- Prijave obrazovnih programa –> 26. lipnja – 30. lipnja 2015.

- Prijamni ispiti održat će se:

  • u srijedu, 1. srpnja 2015. od 9,00 do 14,00 sati - instrument
  • u četvrtak, 2. srpnja 2015. od 9,00 do 14,00 sati - solfeggio

-  Dostava osobnih dokumenata i svjedodžbi za kandidate izvan redovitog sustava obrazovanja RH - od 25. svibnja do 29. lipnja 2015.

-  Završetak prigovora na unesene osobne podatke, ocjene, natjecanja, rezultate dodatnih provjera i podatke na temelju kojih se ostvaruju dodatna prava za upis - utorak, 7. srpnja 2015.

-  Brisanje s lista kandidata koji nisu zadovoljili preduvjete, zaključavanje odabira obrazovnih programa, početak ispisa prijavnica - srijeda, 8. srpnja 2015.

-  Krajnji rok za zaprimanje potpisanih prijavnica - petak, 10. srpnja 2015.

-  Objava konačnih ljestvica poretka - subota, 11. srpnja 2015.

-  UPISI i dostava potpisanog obrasca o upisu (upisnice)  u 1. pripremni ili 1. razred srednje škole u srednju školu u koju se učenik upisao - ponedjeljak, 13. srpnja 2015. od 13,00 do 14,00 sati

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu možete pronaći u publikaciji https://www.upisi.hr/docs/Brosura-2015.pdf te je od iznimne važnosti da je svi kandidati pročitaju.

 

 

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot