Obavijesti i novosti

OBAVIJEST O ZAPRIMANJU POTPISANIH PRIJAVNICA

 

Nakon logiranja u www.upisi.hr prijavnicu je moguće isprintati na kartici 'Moj odabir'.

 

Potpisane prijavnice donose u našu školu kandidati koji su pristupili prijamnim ispitima za I. pripremni razred i I. razred srednje glazbene škole od 8. do 10. srpnja 2014. od 9 do 14 sati.

Potpisanu prijavnicu možete poslati i faxom od 8. do 10. srpnja 2014. iza 16 sati na broj telefona (01)4830-767.

 

Kandidati koje je registrirao Središnji prijavni ured, potpisanu i skeniranu prijavnicu trebaju dostaviti e-mailom na adresu srednja@azvo.hr .

 

Učenici koji su ove školske godine (2013./14.) završili 8. razred osnovne škole, svoje prijavnice preuzimaju od razrednika u svojoj školi te ih potpisane trebaju vratiti razredniku do 10. srpnja 2014.

 

Kandidati koji nemaju mogućnost isprintati prijavnicu, neka dođu u našu školu u gore navedeno vrijeme s korisničkim podacima (korisničko ime, lozinka i pin) kako bismo je ispirintali. Po printanju prijavnice potreban je potpis učenika i roditelja/skrbnika.

 

Potpisivanje prijavnice s listom prioriteta na jamči da će se kandidat i upisati na onaj izbor na kojemu je stekao pravo upisa u trenutku zaključavanja odabira odnosno ispisivanja prijavnice, već predstavlja njegovu konačnu odluku o poretku prijavljenih programa.

 

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot