Obavijesti i novosti

VAŽNO! PRIJAVA PROGRAMA ZA I.PR i I.S. - DETALJNO!

 

Dragi kandidati,

molimo provjerite svoju prijavu na www.upisi.hr . Kada se ulogirate sa svojim korisničkim podacima, kliknite na MOJ ODABIR. Ako ste sve dobro napravili, trebali biste pod 'Odabrana škola i program' vidjeti našu glazbenu školu i program koji ste prijavili (s lijeve strane je 'Prioritet'  pod koji ste stavili našu glazbenu školu - može se mijenjati klikom na strelice gore-dolje).

Ukoliko je stranica prazna ili nema naše škole na popisu, znači da se još niste prijavili za glazbenika/cu pripremno ili srednje obrazovanje.

Upute za prijavu:

Već ste na kartici MOJ ODABIR, sada odaberite DODAJ OBRAZOVNI PROGRAM (plave boje) nakon čega će se otvoriti 5 polja:

1. VRSTA PROGRAMA - u padajućem izborniku odaberite GLAZBENI SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI ili GLAZBENI PRIPREMNI PROGRAMI - ovisno što prijavljujete

2. PROGRAM - odaberite GLAZBENIK ... (PJEVAČ, TEORIJSKI SMJER, ...)

3. ŽUPANIJE: Grad Zagreb

4. VRSTA ŠKOLE: Javne škole

5. ŠKOLA: Glazbena škola Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Kada ste sve to upisali, kliknite desno na TRAŽI, a zatim DETALJI I ODABIR. Spustite se do kraja stranice i potvrdite prijavu klikom na DODAJ U MOJ ODABIR.

Sada ste prijavljeni, što možete provjeriti na kartici MOJ ODABIR (s početka teksta).

(Napomena - možete prijaviti max. 6 programa)

VAŽNO! Ako vam se crvenim slovima ispisuje da niste zadovoljili sve preduvjete, za sada to zanemarite, važno je da se na vrijeme prijavite za program koji želite pohađati - DO NEDJELJE, 29.6.2014.(UKLJUČIVO).

Sretno svima!

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot