Obavijesti i novosti

UPISI U 1. RAZRED SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE I 1. PRIPREMNI RAZRED ZA ŠK.GOD. 2014./2015.

Prijave kandidata u sustav

I. pripremni i I. razred srednje škole

 

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2014./2015. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započele su u ponedjeljak 26. svibnja 2014. godine preko mrežne stranice www.upisi.hr .

PREDPRIJAVA

Kandidati koji žele upisati I.PR ili I.S trebaju doći u našu školu (u računovodstvo) i ispuniti obrazac za predprijavu (ili eventualno javiti podatke telefonom – obavezan OIB!) kako bi ih se moglo aktivirati u aplikaciju. Bez toga se neće moći prijaviti u sustav!

PRIJAVA

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u osnovnoj (ili srednjoj) općeobrazovnoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen PIN sms-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN.    Ukoliko PIN nije stigao SMS-om potrebno je ponovno pokušati unijeti broj mobitela. Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. U slučaju nepravilnosti u podacima potrebno se javiti svom razredniku. 

Važno je naglasiti da u prvoj fazi prijava kandidati još nemaju mogućnost uvida u ponudu obrazovnih programa po školama.

Prijava obrazovnih programa bit će moguća

od 26. do 29. lipnja 2014. godine.

Kandidati izvan obrazovnog sustava Republike Hrvatske (npr. kandidati koji su završili srednju školu prije 2014. god.) trebaju ispuniti registracijski obrazac koji se nalazi na www.upisi.hr (s desne strane) i poslati ga Središnjem prijavnom uredu koji će ih registrirati u sustavu, dodijeliti im korisničke podatke za prijavu i unijeti sve potrebne podatke sa zaprimljenih dokumenata.

PRIJAMNI ISPITI

Prijamni ispiti održat će se:

- u srijedu, 2. srpnja 2014. od 15,00 sati - instrument

- u četvrtak, 3. srpnja 2014. od 15,00 sati – solfeggio

/točan raspored naknadno na oglasnoj ploči/

 

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu možete pronaći u publikaciji „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2014./2015. – Idemo u srednju!“ te je od iznimne važnosti da je svi kandidati pročitaju.

 

 

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot