Obavijesti i novosti

VAŽNO! PRIJAVA PROGRAMA ZA I.RAZRED SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE I I.PRIPREMNI RAZRED - DETALJNO!

 

Prijave obrazovnih programa počinju danas, 27.6.2016. u 12 sati i traju do sutra, 28.6.2016. cijeli dan.

Upute za prijavu:

Prijavite se na web stranici www.upisi.hr s korisničkim podacima (korisničko ime, lozinka i PIN).

Odaberite karticu MOJ ODABIR, a zatim DODAJ OBRAZOVNI PROGRAM (plave boje) nakon čega će se otvoriti 5 polja:

1. VRSTA PROGRAMA - u padajućem izborniku odaberite GLAZBENI SREDNJOŠKOLSKI PROGRAMI ili GLAZBENI PRIPREMNI PROGRAMI - ovisno što prijavljujete

2. PROGRAM - odaberite GLAZBENIK ... (pjevač, teorijski smjer, ...)

3. ŽUPANIJE: Grad Zagreb

4. VRSTA ŠKOLE: Javne škole

5. ŠKOLA: Glazbena škola Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Kada ste sve to upisali, kliknite desno na TRAŽI, a zatim DETALJI I ODABIR. Spustite se do kraja stranice i potvrdite prijavu klikom na DODAJ U MOJ ODABIR.

Za dvije paralelne srednje škole, npr. gimnazija i glazbena škola odaberite paralelni program – naša škola mora biti u polju zajedno s odabranom gimnazijom, a ako želite glazbeno usmjerenje, tzv. muzički razred - odaberite temeljni program.

(Napomena - možete prijaviti max. 6 programa)

Sada ste prijavljeni, što možete provjeriti na kartici MOJ ODABIR

Ako ste sve dobro napravili, trebali biste pod 'Odabrana škola i program' vidjeti našu glazbenu školu i program koji ste prijavili (s lijeve strane je 'Prioritet'  pod koji ste stavili našu glazbenu školu - može se mijenjati klikom na strelice gore-dolje). Prioritete, tj. vaš odabir škole pod brojevima od 1 do 6 birajte na taj način da pod brojem 1 odaberete školu/e koju/e najviše želite upisati, a manje željenu/e prema broju 6, jer se zaključavanjem ljestvice prioriteti više neće moći mijenjati

Ukoliko je stranica prazna ili nema naše škole na popisu, znači da se još niste prijavili za glazbenika/cu pripremno ili srednje obrazovanje.

VAŽNO! Ako vam se crvenim slovima ispisuje da niste zadovoljili sve preduvjete (npr. dostava prijavnice), za sada to zanemarite, važno je da se na vrijeme prijavite za program koji želite pohađati - DO UTORKA, 28.6.2016. (UKLJUČIVO).

Sretno svima!

 

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot