Obavijesti i novosti

OBAVIJEST O UPISU U I. PRIPREMNI RAZRED i I. RAZRED SREDNJE GLAZBENE ŠKOLE

 

Sve informacije važne za upis potražite na: www.upisi.hr

U skladu s Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2016./2017. prve prijave kandidata u sustav NISpuSŠ započinju u četvrtak, 2. lipnja 2016. godine iza 12.00 sati.

U prvoj fazi prijava kandidati još nemaju mogućnost uvida u ponudu programa obrazovanja po školama, no ponuda i pregled uvjeta upisa za svaki program bit će dostupni pravovremeno.

Pri prvoj prijavi potrebno je unijeti korisničko ime i lozinku dobivenu u svojoj matičnoj osnovnoj ili srednjoj školi nakon čega je moguće unijeti broj mobitela na kojega kandidat želi da mu bude dostavljen SMS s PIN-om. Nakon što zaprimi PIN, kandidat pri svakoj sljedećoj prijavi u sustav unosi korisničko ime, lozinku i PIN. Ukoliko PIN nije stigao SMS-om potrebno je ponovno pokušati unijeti broj mobitela. 
Po uspješnoj prijavi u sustav moguće je pregledati osobne podatke i ocjene, a nakon što se iz e-Matice prenesu i rezultati natjecanja, bit će moguće pregledati i te podatke. U slučaju nepravilnosti u podacima potrebno se javiti svom razredniku

Kandidati izvan redovitoga sustava obrazovanja registriraju se popunjavanjem elektroničkoga obrasca za registraciju na mrežnoj stranici: www.upisi.hr. Ispisan i potpisan obrazac mora se dostaviti u digitalnom formatu (skeniran ili slikan mobitelom) elektroničkom poštom na adresu Središnjega prijavnog ureda srednja@azvo.hr. Nakon primitka obrasca u elektroničkom obliku i provjere osobnih podataka Središnji prijavni ured zaključit će registraciju kandidata slanjem korisničkih podataka SMS-om. Nakon što SMS-om dobiju korisničke podatke, kandidati se prijavljuju na mrežnu stranicu: www.upisi.hr.

Od ponedjeljka, 27. lipnja do utorka, 28. lipnja 2016. godine, za sve kandidate bit će omogućeno prijavljivanje programa obrazovanja.

Sve informacije o postupku prijava i upisa u srednju školu možete pronaći u publikacijama „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2016./2017. – Idemo u srednju!“ Publikacije su rađene prema kategoriji kandidata te postoji publikacija za redovne učenike, kandidate s teškoćama u razvoju, kandidate koji prijavljuju umjetničke programe ili odjele za sportaše te kandidate koji su izvan redovnog obrazovnog sustava Republike Hrvatske.

Od iznimne je važnosti da svi kandidati pročitaju navedene publikacije!

 

<< povratak

Sva prava pridržana Glazbena škola Vatroslava Lisinskog
Web design & hosting Tramot